Hrbtenici prijazni pisarniški stoli

 

Ali tudi vi cel delovni dan preživite v pisarni, sede na stolu, ki vam povzroča bolečine v križu Potem je čas, da svojemu šefu potarnate nad tem. Povejte mu tudi da delavcu, ki ne dela pod ugodnimi pogoji, pade produktivnost tudi za 20%. Hrbtenici prijazni pisarniški stoli, varujejo vaše zdravje in zagotavljajo, da je vaša hrbtenica vedno v pravem položaju. Taki pisarniški stoli uporabljajo enak princip sedenja, kot ga omogoča ortopedska žoga. Hrbtenici prijazni pisarniški stoli skrbijo za krepitev vaših hrbtnih in trebušnih mišic, poleg tega pa odpravljajo bolečino v vašem križu in tako preprečujejo možnosti za razvoj vašega počutja.

.

Hrbtenici prijazni pisarniški stoli, so rezultat dolgoletnih raziskav in najnovejše tehnologije. Zdravju koristni pisarniški stoli se prilagajajo postavi in teži tistega ki stol uporablja, k še dodatnemu udobju sedenja pa pripomorejo tudi nastavljive opore ledvenega predela, ročna opirala, mehanizem za uravnavanje nihanja in napetosti naslona za hrbet in še številni drugi dodatki.

 

Obstajajo številni primeri zaposlenih administrativnih delavcev, ki so imeli pred uporabo hrbtenici prijaznega stola, neznosne bolečine v križu, zato so bili kar nekaj dni letno na bolniški. Ko pa se je podjetje odločilo za nakup naprednih pisarniških stolov, pa so te bolečine popolnoma izginile. Zato lahko rečemo da vam hrbtenici prijazni pisarniški stoli, v neki meri tudi povrnejo vaše zdravje in dobro počutje. Nakup takih stolov je primeren za vsa delovna mesta, vse od pisarn do proizvodnih obratov, kjer mora biti omogočeno hitro vstajanje in velika gibljivost delavcev.